Πεντε καλοι λογοι να χρησιμοποιειτε θερινα ελαστικα


❶ Η οδήγηση με χειμερινά ελαστικά με τον ερχομό της άνοιξης σημαίνει ότι απαρνείστε την ασφάλεια και την οδηγική άνεση και βάζετε τον εαυτό σας και τους άλλους σε κίνδυνο.

❷ Η κατανάλωση καυσίμου είναι υψηλότερη το καλοκαίρι με χειμερινά ελαστικά. Η χάραξη των θερινών ελαστικών είναι προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επικρατούν κυρίως τους ζεστούς μήνες του χρόνου - σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους. Τα θερινά ελαστικά είναι βελτιωμένα για να λειτουργούν σε τέτοιες συνθήκες, ως προς την συμπεριφορά, το φρενάρισμα και την άνεση.

❸ Τα τακούνια των θερινών ελαστικών είναι πιο χοντρά και το πέλμα έχει πιο διαμήκεις αυλακώσεις. Η γόμα αποτελείτε από ειδικό μίγμα, κυρίως για την πρόσφυση σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

❹ Τα θερινά ελαστικά προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση και ευστάθεια, ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες και σε υψηλές ταχύτητες. Η ασφάλεια σας αξίζει για να αγοράσετε δυο σετ ελαστικών. Καθώς τα χειμερινά ελαστικά χρησιμοποιούνται κατά την ανάλογη περίοδο, η διάρκεια των θερινών ελαστικών μεγαλώνει. Προτεινόμενο ασφαλές βάθος πέλματος για θερινά ελαστικά: 3mm

❺ Το κάθε μέτρο μετράει! Τα θερινά ελαστικά ακινητοποιούν καλύτερα το αυτοκίνητο σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes